Foto: Hilda Fischerström/ Hilda Design Stockholm


Om Changes for you


Jag startade mitt företag hösten 2004 för att jag såg ett stortbehov från människor jag mötte av att få hjälp med livs- och karriärplanering. Jag har träffat många människor som känt att de vill ha förändring men inte riktigt vetat vilken typ av förändring. Det förvånade mig att så många kände sig olyckliga i sina liv eller i sina jobb. Det var gnistan. Gnistan som tände min passion och gav mig mod att starta eget företag. Idag driver jag Changes for you AB, Dialogrummet och Jobbcoachen.online.


Jag är beteendevetare med expertis inom coaching, arbetsmiljö och ledarskap. De senaste tjugofem åren har jag arbetat inom Human Resources med fokus på wellbeing, karriärvägledning och utveckling av både företag och individer. Det är min passion, det är otroligt stimulerande och har gett mig en bred erfarenhetsbas som jag har mycket nytta av som coach.


I mitt arbete som ledare och rekryterare har jag sett många exempel där personer upplever att de inte är på rätt plats, och som tack vare det inte mår toppen. Det tycker jag är både dumt och onödigt, när det finns ganska enkla verktyg att ta till. Jag brinner för att hjälpa till med dessa verktyg och hjälpa dig må bättre!


Tveka inte - ta kontakt idag så går vi igenom hur vi kan hjälpa just dig! Vi består av ett gäng kreativa och dedikerade stjärnor som med moderna och effektiva arbetssätt jobbar hårt för att just du ska lyckas!


//Ulrika Mandell, VD