-Jag har aldrig vetat vad jag ville bli när jag blir stor förrens nu! Nyckeln för mig var att stanna upp och verkligen bena ut vilka arbetsuppgifter, typ av arbetsgivare och liknande som passar mig bäst. Allt klarnade och idag har jag hittat rätt!


/Affärsområdeschef som deltog i ett 2 månaders Framtidsplaneringsprogram 2023.


Framtidsplanering

När passar det att göra en konkret framtidsplanering? Framtidsplanering är en effektiv metod för att nå personlig utveckling, ta kontroll över livet, och planera för en framtid som du vill leva länge!


Föreställ dig:

  • Att du precis tagit första steget till en förändring i livet!
  • Att du har tagit hand om din hälsa och mår nu bättre än någonsin!
  • Att du börjat använda din tid på ett annat sätt!
  • Att du fått bättre balans mellan arbete och privatliv!
  • Att du precis fått den tjänst du länge drömt om!
  • Att du blivit säkrare på vem du är och vad du vill!
  • Att du tagit tag i en hobby som du längtat efter!


-Hur skulle det kännas? 


De allra flesta tycker att det är jobbigt och ofta svårt att planera för sin framtid, det är mycket lättare att fortsätta i gamla hjulspår. Det behöver dock inte vara så jobbigt eller svårt. Nyckeln till lyckosam framtidsplanering är att ta reda på vad som passar just dig bäst. Dina drivkrafter, egenskaper, värderingar och kompetenser blir utgångspunkten. När du har kartlagt detta blir det mycket lättare att se mönster, att detaljerat kunna beskriva dina önskemål och drömmar. En ökad självkännedom kommer leda dig närmare det liv du vill leva.


Hos oss får du som är medarbetare eller chef egen tid med en av våra professionella coacher. Dessa samtal leder till insikter, till personlig utveckling och även till bättre hälsa. Du får effektiva verktyg för att skapa en personlig balans, i karriären och i livet. Det är något alla vinner på, både du som individ, din arbetsgivare och familj.


Vårt arbetssätt bygger på det holistiska perspektivet, då vi vet att allt hänger ihop. Hur du har det på jobbet påverkar hur du har det i ditt privatliv och vice versa.


Vi coachar digitalt eller per telefon, så det spelar ingen roll var du bor, så länge du har viljan så bistår vi med verktygen!


Kontakta oss för att boka ett första kostnadsfritt samtal, där vi går igenom om Framtidsplanering passar dig.